Evenimentul de iarnă începe în curând!

Salutare, fani ai căilor ferate!

Se apropie iarna! După vara extraordinar de caldă în multe părți ale lumii, temperaturile încep să scadă acum odată cu începerea sezonului de iarnă. Este momentul în care temperaturile scăzute de afară vă fac să petreceți serile în casă, la căldură. Bineînțeles, de schimbarea sezonului nu scapă nici Rail Nation și dorim să vă ajutăm să vă acomodați la spiritul de iarnă.

Suntem bucuroși să vă prezentăm pentru prima dată evenimentul de iarnă!

În plus față de gameplay-ul obișnuit, evenimentul de iarnă va adăuga temporar câteva caracteristici speciale. Misiuni, o nouă clădire pentru gară, o nouă monedă, noi resurse și o nouă provocare în care trebuie să planificați cu grijă modul în care să utilizați aceste resurse… și, bineînțeles, recompense care să corespundă eforturilor voastre!

Evenimentul de iarnă va fi activ pe următoarele servere începând cu data de 6 decembrie și va dura în total 8 zile:

LINK

Evenimentul poate fi rezumat cu următoarele puncte esențiale:

 • Colectați monede de iarnă
 • Folosiți monede de iarnă pentru a cumpăra resurse de iarnă
 • Descoperiți câmpuri pe panou cu ajutorul resurselor de iarnă, pentru a ajunge la tichetul bonus de la capătul panoului
 • Colectați cât mai multe diamante posibil din tichetele bonus
 • Câștigați multe alte recompense
 • Câștigați puncte de carieră la sfârșitul evenimentului, fiind unul dintre colectorii cu cele mai multe diamante

 

În continuare, vom explica mai detaliat elementele individuale ale evenimentului:

 

Acestea sunt monedele de iarnă, valuta de bază a evenimentului de iarnă. Le puteți obține prin comercializarea resurselor de iarnă, de la misiuni, de la târgul de iarnă, prin dezvăluirea câmpurilor pe traseul evenimentului și de la efectuarea unor acțiuni aleatorii în joc.

 

 

Aici puteți vedea cele cinci noi resurse de iarnă. Le puteți cumpăra individual sau în cutii, în schimbul monedelor de iarnă. Prețurile pentru resursele individuale variază, în funcție de aprovizionare și cerere pe întregul server. Așadar, este important să analizați cu atenție când și cum să cumpărați resurse și când să le vindeți pentru a obține mai multe monede de iarnă.

Puteți face toate aceste lucruri pe panoul evenimentului de iarnă pe care îl puteți vedea aici:

În partea superioară a panoului puteți vedea meniul comercial pentru resursele de iarnă și prețurile curente ale acestora. În partea stângă jos puteți vedea cutiile de resurse care pot fi, de asemenea, achiziționate cu monede de iarnă.

Traseul se află în mijlocul panoului. Aici puteți descoperi câmpurile prin investirea resurselor afișate. Trebuie să vă găsiți calea spre dreapta, pentru a ajunge la tichetul bonus. Atunci când descoperiți câmpurile, veți găsi din când în când o surpriză ciudată.

De asemenea, în partea dreaptă jos a acestei pagini puteți vedea butoanele care vă conduc la misiuni și la clasamentul de diamante.

Cantitatea de monede de iarnă și diamante pe care le dețineți este afișată în partea dreaptă sus. Și nu în ultimul rând, în partea stângă sus puteți vedea nivelul târgului de iarnă și cantitatea necesară de diamante ce trebuie să fie colectată pentru modernizarea clădirii.

Târgul de iarnă? Ei bine, probabil ar trebui să explicăm despre ce este vorba. Târgul de iarnă reprezintă o nouă clădire pe care o puteți găsi în gară.

Cu ajutorul ei, puteți obține monede de iarnă în mod regulat. Asemenea celorlalte clădiri, târgul de iarnă are și el un nivel. Dacă târgul de iarnă are un nivel mai ridicat, veți primi un mic bonus pentru monedele de iarnă pe care le câștigați la completarea misiunilor. Acest bonus va rămâne pentru eventualele evenimente viitoare și pentru moneda acestora! Cu cât colectați mai multe diamante, cu atât nivelul târgului de iarnă va crește. Diamantele nu sunt cheltuite în acest proces; în schimb, nivelul clădirii depinde de cantitatea totală de diamante colectate.

Tichetul bonus este și el foarte important, deoarece reprezintă sursa cea mai valoroasă de diamante.

Deși este posibil să aveți noroc și să primiți un diamant de la târgul de iarnă sau prin descoperirea câmpurilor, cele mai multe diamante le veți câștiga de la tichetul bonus. Tichetul bonus nu conține numai diamante, ci și unul dintre următoarele premii:

 • Bilete loto gratuite
 • Aur
 • Monede de iarnă
 • Diamante adiționale
 • Cont Plus
 • Noua locomotivă bonus de eveniment
 • Goana după Aur sau Goana după monede de iarnă

Se merită să deblochezi tichetul bonus de câte ori ai posibilitatea. Mai ales pentru că numărul de diamante pe care le colectați va determina câte puncte de carieră veți obține la sfârșitul evenimentului. Puteți vedea clasamentul de diamante în orice moment al evenimentului. Poziția voastră în clasament este calculată în funcție de procentajul celor mai buni jucători de pe serverul pe care vă aflați.

Vă dorim distracție plăcută și fie ca jucătorul care are cel mai bun spirit de iarnă să câștige!

 

Întrebări frecvente:

Pot cumpăra monede de iarnă sau resurse cu Aur?

Nu, acest lucru nu este posibil.

Misiunile sunt mai greu de rezolvat dacă joc pe un server care se află într-o epocă mai timpurie?

Nu, am lucrat din greu să ajustăm misiunile în funcție de epocă. În plus, veți concura numai cu jucătorii de pe propriul server și astfel toată lumea va juca în aceleași condiții.

Voi primi mai multe puncte de carieră și diamante, precum și o clădire de eveniment la nivel superior dacă joc pe mai multe lumi de joc?

Nu. Dacă jucați pe mai multe lumi de joc, se va lua în considerare doar lumea de joc în care aveți cel mai bun rezultat. Suma punctelor de carieră și nivelul clădirii de eveniment vor fi determinate numai de acea lume de joc.

Pentru care epocă a fost concepută locomotiva bonus de eveniment? Am un avantaj dacă o câștig într-o epocă timpurie?

Atributele locomotivei bonus de eveniment sunt ajustate la epoca în care a început evenimentul. Va fi aproximativ la fel de utilă în toate epocile.

Care este cea mai bună strategie pentru a câștiga?

Va trebui să aflați asta singuri 😉

Resursele de iarnă sunt legate într-un anumit fel de bunurile transportate în joc?

Nu, resursele de iarnă sunt folosite doar pentru traseul evenimentului de iarnă.

Ați menționat evenimente viitoare… ce fel de evenimente vor fi acestea?

Acest lucru nu a fost decis încă. Însă dacă vă place evenimentul, dorim să mai organizăm ocazional evenimente adiționale.

De ce nu are loc evenimentul în anumite lumi de joc?

Acest lucru afectează serverele pe care evenimentul de iarnă s-ar desfășura în același timp cu jocul final și cele care fie au început mai târziu, fie se termină prea devreme, ceea ce înseamnă că evenimentul nu ar putea rula în întregime.

Ce se întâmplă cu târgul de iarnă după eveniment?

Târgul de iarnă va dispărea din gara voastră și va reapărea, posibil într-o altă formă, numai dacă sunt organizate alte evenimente similare. Cu toate acestea, nivelul va rămâne același.

Cât timp poate fi păstrată locomotiva bonus? Numai până la sfârșitul evenimentului sau până la sfârșitul serverului?

Locomotiva bonus va rămâne a voastră până la sfârșitul serverului.

Locomotiva bonus poate fi achiziționată cu Aur?

Nu, acest lucru nu este posibil.

Trebuie să cumpăr Aur pentru eveniment?

Nu. Unele misiuni pot fi rezolvate numai prin folosirea Aurului; cu toate acestea, ca jucători activi în cadrul evenimentului, ar trebui să obțineți întotdeauna suficient Aur pentru a putea rezolva aceste misiuni.

De ce târgul de iarnă are o perioadă atât de lungă de răcire?

Acest lucru a fost făcut în mod intenționat pentru a oferi atât jucătorilor hardcore, cât și celor casual o șansă egală la joc.

 

40 thoughts on “Evenimentul de iarnă începe în curând!

 1. Hola Tomás,

  te va dando puntos de carrera que en el lobby puedes usarlos para mejorar tu locomotora de Carrera. Poco a poco puedes ir convirtiéndola en una muy buena locomotora con la que competir en todos los servidores en los que participas.

  Saludos,
  El Equipo de Rail Nation.

 2. Hallo Idhren,
  das stimmt, zum Zeitpunkt deines Beitrages waren die Karrierepunkte noch nicht gutgeschrieben, die Gutschrift erfolgte heute morgen. 🙂 Du findest sie in deiner Lobby und die Errungenschaft sagt dir, unter welchen xx Prozent besten du bist. Danach richten sich die Karrierepunkte.

 3. Hallo zusammen,
  es mag ja sein, dass ich blind bin, aber wo kann ich sehen, welches jetzt der beste Server war, wieviele Karrierepunkte mir gutgeschrieben werden, und wann werden die gutgeschrieben? Denn da bin ich mir ziemlich sicher, dass mir meine noch fehlen :-).

 4. Si consigues superar todas las pruebas tanto diarias como las pruebas el evento. ¿ Tienes alguna recompensa final?

 5. Hallo Roland Bodenschatz,
  durch das Handeln (Kaufen und Verkaufen) von Rohstoffen hat man zusätzliche Möglichkeiten Wintertaler zu erhalten. Die Spieler mit sehr vielen Diamanten haben diese Option geschickt genutzt. Im Forum findest du einen Diskussionsthread in dem du einige Tipps finden kannst.

 6. Hallo Düse2,
  ja, wenn jemand das Event auf mehreren Spielwelten spielt, zählt am Ende der Server, auf dem er am besten abgeschnitten hat und die Stufe des Event-Gebäudes wird nur von dieser Spielwelt bestimmt. Für dich bedeutet dass, deine auf Kohlekasten erreichte Stufe des Wintermarktes zählt, bei einem eventuellen neuen Event, für jede beliebige andere Spielwelt.

 7. Hallo RN Team ,
  ob dieses event gerecht ist wage ich zu bezweifeln.
  Ich habe mich bemüht alle Resourcen zu erledigen , was ich mir nicht erklären kann ist das man einen so großen Unterschied an Diamanten vom 1.Platz bis Platz 60 über 3000 (in Worten DREITAUSEND) Stück überhaupt erspielen kann.
  Das kann nicht gerecht sein.
  Auch sind die ersten 3 Plätze von der selben Gesellschaft. bei unserem Server.

 8. Auf Drehgestell gibt es keinen Wintermarkt. Daher spiele ich ihn auf Kohlekasten. Für zukünftige Events? Bekommt man dann die erreichte Stufe des Marktplatzes auch auf Drehgestell zur Verfügung gestellt?

 9. Hallo raser,
  du kannst die gewonnene Kleidung deinem Avatar anziehen. Klicke dafür oben links auf dein Profil, dann auf Avatar und dort kannst du das Aussehen deines Avatars ändern.

 10. Hallo Flowerman,
  wenn du die 10 Quest-Aufgaben auf der rechten Seite erledigt hast, bleiben nur noch die täglichen Questaufgaben der linken Seite. Es gibt keine neuen.

 11. komischerweise ist es mir nur einmal möglich gewesen (am Anfang des Events) das grüne Feld zu klicken. Seit dem nicht mehr, auch wenn ich genau dann zur Stelle bin, wenn die 8h abgelaufen sind! Alle werden sofort wieder grau, und der Countdown startet neu. Man hat das Gefühl das das gar nicht funktioniert, oder das da jemand mit einem Script abräumt. Nur die Videos kann man schauen, aber auch nur auf dem PC, bei der App fürs Tablett kann man zwar die Videos schauen, aber bekommt nix am Ende. Bei und in der GS gibt es einen hochnäsigen Hardcore-Spieler, der hat natürlich auch die Event-Bonuslok, wie sollte es auch anders sein. Das nervt alles nur.

 12. Kurze Info, ich mag den Weihnachtsmarkt, es macht Spaß, aber auch diese Gebäude, könnte sich je Stufe weiter entwickeln finde ich.

 13. Was passiert, wenn alle Event-Quests auf der rechten Tabellenseite erledigt sind? Gibt es dann 10 neue Aufgaben oder bleiben dan nur noch die täglichen Quests auf der linken Tabellenseite geben?

 14. really like this i would say seasonal events would be nice spring summer fall and winter and maybe a event for the game anniversary ….i think this add on to gameplay has been really good

 15. Hallo Jubeljessi,
  auf manchen, wenigen Spielwelten findet das Winter-Event nicht statt. Betroffen sind Server auf denen das Winter-Event mit dem Endspiel zusammenfallen würde oder auf denen das Winter-Event nicht komplett gespielt werden könnte, weil der Server zu spät startet oder zu früh endet. Ich vermute, dass du auf so einem Server spielst. Hier findest du eine Liste aller Server: Klick.
  Sollte dein Server nicht dabei sein, kannst du dich auch auf jedem anderen Server anmelden und dort das Event spielen.

 16. Hallo Bierbrauer,
  es freut mich, dass es jetzt geklappt hat. 🙂 Die Bonuslok ist einer der möglichen Gewinne, die sich hinter einem Bonuslos verstecken können. Ich drück dir die Daumen, dass du sie noch gewinnst!

 17. Ich finde, dass das, was ich bislang vom Event spielen konnte, wirklich Spaß gemacht hat. Ein bisschen Glück, ein bisschen Nachdenken.
  Vielen Dank an das RN-Team

 18. War überrascht und habe mich sehr gefreut. Ist echt ein nettes Minispiel und durch die 3 unterschiedlichen Pakete hat das Ganze einen größeren, strategischen Hintergrund als es auf den ersten Blick scheint. Neben Clash nun schon das zweite Event welches ich echt sehr gelungen finde. Weiter so!

 19. Liebes RN-Team

  Ich blick nicht durch.

  Hab mir Recourcen gekauft, 2 Boxen – Videos geschaut bis zum Abwinken – aber wie setz ich die Recourcen auf die Felder? bei mir steht – ich muss ein angrenzendes Feld erst freischalten ????
  habt ihr da ein Video dazu wie das funktioniert?

  ++++ Jetzt hab ich es kapiert – muss einem ja gesagt werden das ein Feld aufgedekt ist wenn es grün ist und nicht blau.
  Dachte die ganze Zeit das Blaue Feld ist schon aufgedeckt 🙂

  Wo ist diese Bonus Event lok?

 20. Hallo Ascareht,
  es freut mich dir mitteilen zu können, dass auf Dieselpumpe jetzt doch das Winter-Event gestartet ist. Ich wünsche dir viel Spaß dabei!

 21. Hallo Ruth65,
  das ist natürlich schade, wenn man das Event nicht spielen kann, aber ein Urlaub ist auch was schönes. 🙂
  Aber selbst wenn man das Event nicht spielt, hat man keine großen Nachteile bei späteren Events. Der Boni des Event Gebäudes für zukünftige Events ist relativ gering, so dass es keine großen Auswirkungen hat.

 22. Hallo DB 2018,
  Die Event-Bonus-Lok passt ihre Werte an die Epoche an, in der das Event beginnt. Sie wird also in allen Epochen etwa gleich nützlich sein.
  Die genauen Werte seht ihr später im Spiel, wir möchten nicht zuviel verraten. 🙂

 23. Hallo Ascareht,
  technisch bedingt ist dies leider nicht möglich. Heute startet bereits der Countdown, der Teil des Events ist. Daher können nur die Server, die heute online sind, berücksichtigt werden.

 24. Warum ist denn Dieselpumpe nicht in der Liste der berücksichtigten Server enthalten? DE-11 startet doch genau am 6. Dezember wieder in eine neue Runde.

Lasă un răspuns