Evenimentul de iarnă începe în curând!

Salutare, fani ai căilor ferate!

Se apropie iarna! După vara extraordinar de caldă în multe părți ale lumii, temperaturile încep să scadă acum odată cu începerea sezonului de iarnă. Este momentul în care temperaturile scăzute de afară vă fac să petreceți serile în casă, la căldură. Bineînțeles, de schimbarea sezonului nu scapă nici Rail Nation și dorim să vă ajutăm să vă acomodați la spiritul de iarnă.

Suntem bucuroși să vă prezentăm pentru prima dată evenimentul de iarnă!

În plus față de gameplay-ul obișnuit, evenimentul de iarnă va adăuga temporar câteva caracteristici speciale. Misiuni, o nouă clădire pentru gară, o nouă monedă, noi resurse și o nouă provocare în care trebuie să planificați cu grijă modul în care să utilizați aceste resurse… și, bineînțeles, recompense care să corespundă eforturilor voastre!

Evenimentul de iarnă va fi activ pe următoarele servere începând cu data de 6 decembrie și va dura în total 8 zile:

LINK

Evenimentul poate fi rezumat cu următoarele puncte esențiale:

  • Colectați monede de iarnă
  • Folosiți monede de iarnă pentru a cumpăra resurse de iarnă
  • Descoperiți câmpuri pe panou cu ajutorul resurselor de iarnă, pentru a ajunge la tichetul bonus de la capătul panoului
  • Colectați cât mai multe diamante posibil din tichetele bonus
  • Câștigați multe alte recompense
  • Câștigați puncte de carieră la sfârșitul evenimentului, fiind unul dintre colectorii cu cele mai multe diamante

 

În continuare, vom explica mai detaliat elementele individuale ale evenimentului:

 

Acestea sunt monedele de iarnă, valuta de bază a evenimentului de iarnă. Le puteți obține prin comercializarea resurselor de iarnă, de la misiuni, de la târgul de iarnă, prin dezvăluirea câmpurilor pe traseul evenimentului și de la efectuarea unor acțiuni aleatorii în joc.

 

 

Aici puteți vedea cele cinci noi resurse de iarnă.

Le puteți cumpăra individual sau în cutii, în schimbul monedelor de iarnă. Prețurile pentru resursele individuale variază, în funcție de aprovizionare și cerere pe întregul server. Așadar, este important să analizați cu atenție când și cum să cumpărați resurse și când să le vindeți pentru a obține mai multe monede de iarnă.

Puteți face toate aceste lucruri pe panoul evenimentului de iarnă pe care îl puteți vedea aici:

În partea superioară a panoului puteți vedea meniul comercial pentru resursele de iarnă și prețurile curente ale acestora. În partea stângă jos puteți vedea cutiile de resurse care pot fi, de asemenea, achiziționate cu monede de iarnă.

Traseul se află în mijlocul panoului. Aici puteți descoperi câmpurile prin investirea resurselor afișate. Trebuie să vă găsiți calea spre dreapta, pentru a ajunge la tichetul bonus. Atunci când descoperiți câmpurile, veți găsi din când în când o surpriză ciudată.

De asemenea, în partea dreaptă jos a acestei pagini puteți vedea butoanele care vă conduc la misiuni și la clasamentul de diamante.

Cantitatea de monede de iarnă și diamante pe care le dețineți este afișată în partea dreaptă sus. Și nu în ultimul rând, în partea stângă sus puteți vedea nivelul târgului de iarnă și cantitatea necesară de diamante ce trebuie să fie colectată pentru modernizarea clădirii.

Târgul de iarnă? Ei bine, probabil ar trebui să explicăm despre ce este vorba. Târgul de iarnă reprezintă o nouă clădire pe care o puteți găsi în gară.

Cu ajutorul ei, puteți obține monede de iarnă în mod regulat. Asemenea celorlalte clădiri, târgul de iarnă are și el un nivel. Dacă târgul de iarnă are un nivel mai ridicat, veți primi un mic bonus pentru monedele de iarnă pe care le câștigați la completarea misiunilor. Acest bonus va rămâne pentru eventualele evenimente viitoare și pentru moneda acestora! Cu cât colectați mai multe diamante, cu atât nivelul târgului de iarnă va crește. Diamantele nu sunt cheltuite în acest proces; în schimb, nivelul clădirii depinde de cantitatea totală de diamante colectate.

Tichetul bonus este și el foarte important, deoarece reprezintă sursa cea mai valoroasă de diamante.

Deși este posibil să aveți noroc și să primiți un diamant de la târgul de iarnă sau prin descoperirea câmpurilor, cele mai multe diamante le veți câștiga de la tichetul bonus. Tichetul bonus nu conține numai diamante, ci și unul dintre următoarele premii:

  • Bilete loto gratuite
  • Aur
  • Monede de iarnă
  • Diamante adiționale
  • Cont Plus
  • Noua locomotivă bonus de eveniment
  • Goana după Aur sau Goana după monede de iarnă

Se merită să deblochezi tichetul bonus de câte ori ai posibilitatea. Mai ales pentru că numărul de diamante pe care le colectați va determina câte puncte de carieră veți obține la sfârșitul evenimentului. Puteți vedea clasamentul de diamante în orice moment al evenimentului. Poziția voastră în clasament este calculată în funcție de procentajul celor mai buni jucători de pe serverul pe care vă aflați.

Vă dorim distracție plăcută și fie ca jucătorul care are cel mai bun spirit de iarnă să câștige!

 

Întrebări frecvente:

Pot cumpăra monede de iarnă sau resurse cu Aur?

Nu, acest lucru nu este posibil.

Misiunile sunt mai greu de rezolvat dacă joc pe un server care se află într-o epocă mai timpurie?

Nu, am lucrat din greu să ajustăm misiunile în funcție de epocă. În plus, veți concura numai cu jucătorii de pe propriul server și astfel toată lumea va juca în aceleași condiții.

Voi primi mai multe puncte de carieră și diamante, precum și o clădire de eveniment la nivel superior dacă joc pe mai multe lumi de joc?

Nu. Dacă jucați pe mai multe lumi de joc, se va lua în considerare doar lumea de joc în care aveți cel mai bun rezultat. Suma punctelor de carieră și nivelul clădirii de eveniment vor fi determinate numai de acea lume de joc.

Pentru care epocă a fost concepută locomotiva bonus de eveniment? Am un avantaj dacă o câștig într-o epocă timpurie?

Atributele locomotivei bonus de eveniment sunt ajustate la epoca în care a început evenimentul. Va fi aproximativ la fel de utilă în toate epocile.

Care este cea mai bună strategie pentru a câștiga?

Va trebui să aflați asta singuri 😉

Resursele de iarnă sunt legate într-un anumit fel de bunurile transportate în joc?

Nu, resursele de iarnă sunt folosite doar pentru traseul evenimentului de iarnă.

Ați menționat evenimente viitoare… ce fel de evenimente vor fi acestea?

Acest lucru nu a fost decis încă. Însă dacă vă place evenimentul, dorim să mai organizăm ocazional evenimente adiționale.

De ce nu are loc evenimentul în anumite lumi de joc?

Acest lucru afectează serverele pe care evenimentul de iarnă s-ar desfășura în același timp cu jocul final și cele care fie au început mai târziu, fie se termină prea devreme, ceea ce înseamnă că evenimentul nu ar putea rula în întregime.

Ce se întâmplă cu târgul de iarnă după eveniment?

Târgul de iarnă va dispărea din gara voastră și va reapărea, posibil într-o altă formă, numai dacă sunt organizate alte evenimente similare. Cu toate acestea, nivelul va rămâne același.

Cât timp poate fi păstrată locomotiva bonus? Numai până la sfârșitul evenimentului sau până la sfârșitul serverului?

Locomotiva bonus va rămâne a voastră până la sfârșitul serverului.

Locomotiva bonus poate fi achiziționată cu Aur?

Nu, acest lucru nu este posibil.

Trebuie să cumpăr Aur pentru eveniment?

Nu. Unele misiuni pot fi rezolvate numai prin folosirea Aurului; cu toate acestea, ca jucători activi în cadrul evenimentului, ar trebui să obțineți întotdeauna suficient Aur pentru a putea rezolva aceste misiuni.

De ce târgul de iarnă are o perioadă atât de lungă de răcire?

Acest lucru a fost făcut în mod intenționat pentru a oferi atât jucătorilor hardcore, cât și celor casual o șansă egală la joc.