Sfaturi și trucuri

Ești un jucător nou și ai nevoie de câteva sfaturi pentru a avea un start cât mai bun? Sau ești un veteran care vrea să își optimizeze cel mai bun stil de joc? Aici vei găsi o serie de indicii rapide pentru joc.
Dragi jucători, În Rail Nation, un singur lucru contează cel mai mult: spiritul de echipă! Pe lângă obiectivul de a vă construi propriul imperiu feroviar, vă veți da seama curând că acest lucru nu este foarte promițător în sine. Așadar, lucrați împreună în asociații, orașe și, în cele din urmă, în mega-orașe. O strategie bună, înțelegeri inteligente și o cooperare prietenoasă creează un sentiment unic de apartenență care, în cele din urmă, va duce la succes. Și, mult mai important, doar așa veți experimenta farmecul și distracția extraordinară oferită de Rail Nation. Vă doresc multă distracție în Rail Nation! Bruno Hertlein, Designer de joc

Munca în echipă

Alătură-te unei alianțe consacrate. Nu numai că vei obține avantaje personale semnificative, ci vei primi și sfaturi valoroase de la ceilalți jucători. Împreună e pur și simplu mai distractiv!

Imperiul trenurilor

Modernizează întotdeauna mai întâi Hangarul din gara ta, dacă ai această posibilitate. Astfel, vei deține mai multe trenuri și vei putea transporta mai multe bunuri, obținând în același timp mai multe venituri și mai mult prestigiu.

Conexiune în serie

Folosește rute în lanț (de exemplu: lemn -> cherestea, cherestea -> oraș). În acest fel, vei avea mai puține deplasări fără încărcătură, vei câștiga mai mulți bani și, de obicei, vei obține mai mult prestigiu.

Controlul gării

Dacă faci parte dintr-o asociație activă, modernizează din timp restaurantul, centrul comercial și hotelul. Colegii tăi de joc vor colecta în mod regulat bonusuri pentru tine.

Spiritul cercetării

Modernizează laboratorul cel puțin suficient de mult încât să poți cerceta cuplajul pentru fiecare epocă. Apoi, dacă mai ai încă puncte de cercetare la sfârșitul unei epoci, poți începe să cercetezi trenuri noi mai repede. Un buget mare la schimbarea epocii te va ajuta să modernizezi mai repede Hangarul.

O imagine de ansamblu mai bună

Folosește widget-urile. Acestea îți permit să urmărești progresul tuturor orașelor conectate și să colectezi bonusurile membrilor asociației tale cu un singur clic.

Uniți în jocul final

Jocul final pentru cele mai dezvoltate mega-orașe începe la finalul celei de-a 6-a epoci. Aici este important să jucați împreună ca o echipă și să ascultați ceea ce spun jucătorii cu experiență. Puteți avea succes doar dacă toată lumea lucrează împreună.

Începe o carieră

Încearcă să obții realizări și să le valorifici imediat. Acest lucru nu numai că îți crește nivelul de carieră, ci îți oferă și propria locomotivă de carieră pe care o vei putea îmbunătăți în continuare.

Tur de descoperire

După ce te-ai familiarizat cu jocul și ai jucat câteva runde, aruncă o privire la toate scenariile Rail Nation. Acestea oferă varietate și mai multă distracție experienței de joc.

Provocări noi

În calitate de jucător experimentat, nu ar trebui să ratezi serverele speciale de eveniment. În Platform X, de exemplu, poți descoperi mereu noi mecanisme de joc.