Reguli de joc

Regulile de joc sunt o extensie a termenilor și condițiilor generale. În eventualitatea unei blocări, sau pur și simplu pentru a vedea ce este permis și ce nu, ar trebui să citiți termenii și condițiile generale de joc, în special secțiunea 11.

Eludarea regulilor de joc va fi considerată o încălcare și tratată ca atare. Toate regulile de joc sunt aplicabile atât jucătorilor care intenționează să-și șteargă conturile, cât și celor ale căror conturi sunt deja în faza de ștergere.

  1. Cont

1.1. Un jucător poate avea și utiliza un singur cont pentru o lume de joc.

1.2. Deținătorul contului este persoana a cărei adresă de e-mail este atașată la cont. Echipa de Asistență are dreptul de a cere adresa de e-mail pentru verificare.

1.3. Dezvăluirea parolelor reprezintă o încălcare a regulilor și va fi pedepsită ca atare. În acest sens, conturile multi-jucător fac excepție. Acestea sunt permise doar dacă jucătorii unui cont nu au sau nu utilizează un cont diferit în aceeași lume de joc. Conturile care se conectează de la același computer nu au voie să aibă aceeași parolă. În caz de suspiciune, Echipa de Asistență are dreptul să evalueze situația și să ia măsurile necesare dacă acest lucru este indispensabil pentru a proteja jocul corect.

1.4. Încercarea de a obține acces la un alt cont fără a avea dreptul este împotriva regulilor. Orice conectare care nu este efectuată de către deținătorul contului va fi considerată ilegală. Încălcările regulamentului pot duce la excluderea permanentă sau temporară din joc. Echipa noastră nu-ți va cere niciodată parola!

1.5. Conturile Rail Nation inactive nu vor fi șterse.

  1. Conduită online

2.1. Utilizarea unei limbi diferite, alta decât limba respectivului server specificată în prealabil sau limba engleză, pentru MIJ-uri (mesaje-în-joc), pentru mesajele din chat, pentru chat-ul global sau pentru profilurile jucătorilor, nu este permisă, cu excepția cazului în care a fost inclusă o traducere a mesajului în limba serverului. Limba serverului este determinată de steagurile țărilor de pe ecranul de selectare a serverului. Mai multe limbi pot fi limbi ale serverului. Acestea sunt întotdeauna afișate în mod clar și direct în fiecare lume de joc.

2.2. Nu permitem niciun fel de link-uri în chat, pe profil sau pe forumurile din cadrul jocului. Excepție fac link-urile URL complete (nu prescurtate), link-uri care duc la domenii ale Travian Games GmbH și/sau companii afiliate sau pagini de încredere (YouTube, Wikipedia etc.). Cu toate acestea, nu este permis niciun link, chiar și către site-uri de încredere, care conține conținut necorespunzător.

2.3. Anunțurile, spam-ul și e-mailurile în lanț nu sunt permise.

2.4. Publicarea MIJ-urilor, a e-mailurilor sau a istoricului de chat în cadrul jocului sau pe forumul din joc, fără permisiunea ambelor părți (sau a tuturor persoanelor implicate), nu este permisă.

2.5. Este interzisă obligarea unui jucător să-și șteargă, să-și cedeze sau să-și partajeze contul sau să-i cereți să-și dezvăluie parola sau să încalce o regulă.

2.7. Exploatarea erorilor de joc (bug) este interzisă și va fi pedepsită. Aceeași regulă se aplică și utilizării de programe software în scopul eludării regulilor de joc. Jocul trebuie jucat exclusiv cu un browser obișnuit, și nici într-un caz cu un browser modificat special sub Rail Nation. Pachetele grafice sunt excluse de la această regulă.

2.7. Replicarea instituțiilor oficiale în Rail Nation sau utilizarea de nume ne-etice sau politic incorecte sunt interzise și vor fi pedepsite cu ștergerea imediată a contului.

2.8. Prezentarea frauduloasă ca angajat al Rail Nation în toate canalele de chat / mesagerie în joc nu sunt permise și se vor pedepsi în consecință.

  1. Administrare

3.1. Echipa de Asistență și administratorii au dreptul de a numi pedeapsa pentru încălcarea regulilor. Nu vor fi plătite compensații pentru inconvenientele survenite pe durata unei interdicții, inclusiv profituri pierdute, competiții pierdute sau alte pierderi. Jucătorul nu are dreptul de a solicita rambursarea sau prelungirea duratei funcțiilor Premium (de ex., Cont Plus, cercetători, mecanici) pe întreaga durată a interdicției. În ceea ce privește regulile de joc, atât pe durata interdicției, cât și în vederea stabilirii pedepsei, nu va exista nicio diferențiere de tratament față de jucătorii Rail Nation plătitori.

3.2. În cazul încălcării regulilor, situația poate fi explicată doar Echipei de Asistență din respectiva lume de joc. Jucătorii pot trimite explicațiile folosind formularul de contact furnizat (https://support.rail-nation.com/). În cazul în care jucătorul are motive întemeiate să pună la îndoială decizia Echipei de Asistență, acesta poate solicita ca tichetul să fie trecut la un nivel superior. Cazul va fi apoi reanalizat.

3.3. Echipa Rail Nation își rezervă dreptul de a modifica oricând regulile de joc.

3.4. Dacă un articol din regulile de joc devine invalid, este afectată doar validitatea respectivului articol, ci nu a întregului regulament. Articolele invalide vor fi modificate de administratori cât mai curând posibil.

3.5. Echipa Rail Nation își rezervă dreptul de a proteja buna funcționare a gameplay-ului și condițiile de fair play pentru jucătorii săi în orice moment, în special în cazurile în care evaluarea și investigarea situației potențial dăunătoare indică cu tărie că un prejudiciu este efectuat gameplay-ului și/sau unuia sau mai multor jucători în joc. În astfel de situații, echipa Rail Nation are dreptul deplin de a lua măsurile necesare, chiar dacă situația respectivă nu poate fi explicată în regulile de joc actuale.

  1. Fair play

În cazul în care tratamentul egal și echitabil al tuturor participanților din diverse locuri în joc nu este respectat de unul sau mai mulți jucători/participanți, următorul lucru va fi considerat ca o încălcare a fair play-ului (jocului corect) și va duce la pedepse în cadrul jocului:

4.1. Întreruperea intenționată a experienței de joc pentru unul sau mai mulți jucători prin realizarea următoarelor acțiuni:

-Utilizarea repetată a aceleiași expresii sau a unui cuvânt (spam de orice fel)

-Abuzarea și exploatarea caracteristicilor și erorilor din joc

-Insulte, defăimare, amenințări, acuzații publice sau alte comentarii sau acțiuni discutabile.

4.2. Discursul calomnial sau lipsit de respect, îndreptat către un singur jucător, un grup de jucători sau reprezentanți oficiali ai jocului în una sau mai multe lumi de joc, indiferent dacă jucătorul sau membrul grupului este prezent sau nu în lumea de joc respectivă.

4.3. Mesaje cu insulte directe sau indirecte în chat sau în sistemul de mesagerie referitoare la religia, sexul, rasa unui jucător sau a unui grup de jucători.

4.4. Folosirea abreviațiilor pentru a scrie insulte (valabil pentru regulile 4.1., 4.2., 4.3. din secțiunea „Fair play”).

4.5. Crearea intenționată a două sau mai multe conturi de către un singur jucător în aceeași lume de joc, cu scopul de a manipula sau exploata în orice mod caracteristicile jocului.