Reguli de joc

Regulile de joc sunt o extensie a termenilor și condițiilor generale. În cazul aplicării unei interdicții sau, pur și simplu, pentru a verifica ceea ce este sau nu este permis, ar fi bine de consultat în prealabil termenii și condițiile, în special art. 8 de aici.

Evitarea regulilor de joc va fi considerată o încălcare a acestora și va fi tratată ca atare. Toate regulile de joc sunt aplicabile atât jucătorilor care intenționează să-și șteargă contul, cât și celor al căror conturi sunt deja în faza de ștergere.

1. Cont

 • 1.1. Un jucător poate avea și utiliza un singur cont pentru o lume de joc.
 • 1.2. Deținătorul contului este persoana a cărei adresă e-mail este înregistrată în cont. Echipa de asistență are dreptul de a cere adresa de e-mail pentru verificare.
 • 1.3. Dezvăluirea parolelor reprezintă o încălcare a regulilor și va fi pedepsită ca atare. Excepție: conturile multi-jucători. Acestea sunt permise doar dacă jucătorii nu au sau nu utilizează un cont diferit în aceeași lume de joc. Conturile care se conectează de la același computer nu au voie să aibă aceeași parolă.
 • 1.4. Încercarea de a obține acces fără drepturi într-un alt cont este împotriva regulilor. Orice conectare care nu este efectuată de către deținătorul contului va fi considerată drept încălcare, iar încălcările pot duce la excluderea din joc. Echipa nu-ți va cere niciodată parola!
 • 1.5. Un cont va fi folosit doar pentru avantajul posesorului său și nu în beneficiul unui alt cont. Conturile care sunt folosite doar pentru a oferi un avantaj altor conturi (Pushing) sunt interzise.
 • 1.6. Conturile Rail Nation inactive nu vor fi șterse.

2. Conduită online

 • 2.1. Insultele, defăimarea sau alte comentarii discutabile despre alți jucători, în orice formă sau în orice locație din joc, nu vor fi tolerate ci pedepsite.
 • 2.2. Utilizarea unei limbi diferite, alta decât limba respectivului server sau limba engleză pentru MIJ-uri (mesaje-în-joc), pentru mesajele din chat, pentru chat-ul global sau pentru profilele jucătorilor, nu este permisă. Limba serverului este determinată de steagurile țărilor de pe ecranul de selectare a serverului. Unui server îi pot fi atribuite mai multe limbi.
 • 2.3. Nu sunt permise niciun fel de link-uri în chat, profil sau pe forumurile jocului. Excepție fac link-urile complete (nu prescurtate) către domenii ale Travian Games GmbH și/sau companiilor afiliate sau pagini de încredere (YouTube, Wikipedia etc.). Cu toate acestea, orice link-uri cu conținut neadecvat nu sunt permise.
 • 2.4. Anunțurile de orice fel, spam-ul și mail-urile în lanț sunt interzise.
 • 2.5. Publicarea MIJ-urilor, a e-mailurilor sau a istoricului de chat în joc sau pe forum, fără permisiunea ambelor părți (sau a tuturor persoanelor implicate), nu este permisă.
 • 2.7. Este interzisă obligarea unui jucător să-și șteargă, să-și cedeze sau să-și partajeze contul sau să-i cereți să-și dezvăluie parola sau să încalce o regulă.
 • 2.7. Exploatarea erorilor de joc (bug) este interzisă și va fi pedepsită. Aceeași regulă se aplică și utilizării de programe software în scopul eludării regulilor de joc. Jocul trebuie jucat exclusiv cu browser obișnuit, și nici într-un caz cu un browser modificat special sub Rail Nation. Pachetele grafice sunt excluse de la această regulă.
 • 2.8. Replicarea instituțiilor oficiale în Rail Nation sau utilizarea de nume ne-etice sau politic incorecte sunt interzise și vor fi pedepsite cu ștergerea imediată a contului.

3. Administrare

 • 3.1. Echipa de asistență și administratorii au dreptul de a numi pedeapsa pentru încălcarea regulilor. Nu vor fi plătite compensații pentru inconvenientele survenite pe durata unei interdicții, inclusiv profituri pierdute, competiții pierdute sau alte pierderi. Jucătorul nu are dreptul de a solicita recompensarea sau prelungirea duratei funcțiilor Premium (de ex., Cont Plus, Pachet Inițial, Cercetător) pe întreaga durată a interdicției. Nu va exista nici o diferențiere de tratament față de jucătorii Rail Nation plătitori, în ceea ce privește regulile de joc pe durata unei interdicții sau în vederea stabilirii pedepsei.
 • 3.2. În cazul încălcării regulilor, situația poate fi explicată doar echipei de Asistență din respectiva lume de joc. Jucătorii pot trimite explicațiile folosind formularul de contact furnizat (https://support.rail-nation.com/). În cazul în care jucătorul are motive întemeiate să pună la îndoială decizia echipei de Asistență, acesta poate solicita ca tichetul să fie trecut la un nivel superior. Cazul va fi apoi reanalizat.
 • 3.3. Echipa Rail Nation își rezervă dreptul de a modifica oricând regulile de joc.
 • 3.4. Dacă un articol din regulile de joc devine invalid, este afectată doar validitatea respectivului articol, ci nu a întregului regulament. Articolele invalide vor fi modificate de administratori cât mai curând posibil.