Avem nevoie de opinia ta despre laboratorul divizat!

Dragi jucători,

S-ar putea să vă întrebați ce s-a întâmplat cu ideile voastre pentru funcții noi, pe care le-am colectat recent. Caracteristica voastră preferată la acel moment era laboratorul divizat. Un mic memento: ideea se referă la posibilitatea de a decide dacă vreți să măriți viteza de cercetare și să creșteți frecvența producției de puncte de cercetare sau să măriți limita maximă de depozitare pentru punctele de cercetare. Ambele opțiuni, în funcție de stilul de joc, au avantajele și dezavantajele lor, și opțiunea de a alege una dintre ele vă oferă posibilitatea de a vă potrivi gara cu propriul stil de joc.

De când a apărut această idee, am lucrat asupra modalităților posibile de a o pune în aplicare. Ca rezultat, am pregătit două opțiuni pentru voi și dorim acum să aflăm care este părerea voastră.

Decizia de față se referă la interfața noului laborator divizat și va schimba ușor și modul în care funcționează clădirea.

Opțiunea A: Soluția cu două butoane

Aici ar fi o opțiune de a avea două clădiri vizuale în joc, dar numai o zonă mare pe care să puteți face clic, care vă duce în laborator și vă permite să alegeți ce să modernizați acolo. Aceasta ar putea arăta așa:

Cea de-a doua clădire pe care o vedeți aici este doar un înlocuitor pentru moment.

Opțiunea B: Soluția cu două clădiri

În mod alternativ, ambele clădiri ar putea avea propriile zone clicabile, fiecare conducând la un meniu separat. Acest lucru ar schimba ușor mecanismul caracteristicii, întrucât existența a două clădiri separate ar însemna, de asemenea, că ambele pot fi actualizate simultan, dacă un jucător dorește să facă acest lucru. În joc, aceasta ar putea arăta așa:

Spuneți-ne AICI PE FORUM ce opțiune preferați și de ce anume o preferați! Suntem bucuroși să dezvoltăm această caracteristică împreună cu voi și așteptăm cu nerăbdare rezultatul final. Bineînțeles, vă vom ține la curent cu evoluția continuă a acestei caracteristici și sperăm că în curând o vom putea experimenta direct în gările noastre!

 

Cu toată viteza înainte!
Echipa voastră Rail Nation