Festivalul Aniversar Rail Nation

Dragi jucători,

Încă un an a ajuns la final și Rail Nation va sărbători în curând cea de-a șasea aniversare. Ne-am gândit ceva timp la modul în care ar trebui să sărbătorim. Baloane? Tort? Fanioane de hârtie?

În cele din urmă, am decis să organizăm ceva pentru voi: Festivalul Aniversar Rail Nation!

Pentru a sărbători aniversarea Rail Nation, vă vom oferi o experiență extraordinară de joc prin deschiderea unor servere de festival speciale (Clasic Express) care vor funcționa puțin diferit de modul în care sunteți obișnuiți:

Nu va fi posibil să cumpărați Aur pe aceste servere!

Măriți-vă rezervele de Aur de zece ori

Fiecare participant la Festivalul Aniversar va primi 20.000 Aur pe server. Pentru a putea participa trebuie să vă înscrieți anticipat pentru 2.000 Aur. La pornirea serverului, fiecare jucător va fi creditat cu 10.000 Aur și cu încă 2.000 Aur pentru fiecare epocă ulterioară. Așadar, suma de Aur pe care o folosiți la înregistrare va crește de zece ori!

Nimeni nu își va putea crea un avantaj extra. Toată lumea va juca în aceleași condiții!

Suntem nerăbdători să vedem cine poate cheltui Aurul în mod eficient, creativ sau cu succes. Cine va găsi cea mai bună cale spre victorie cu acest Aur limitat și ce vor face cei dintre voi care au alte obiective?

Aici , pe forum, ne puteți spune care va fi strategia voastră.

Cum va funcționa?

Pre-înregistrare

Pentru a participa la Festivalul Aniversar, va trebui să vă înregistrați pentru o taxă de intrare de 2.000 Aur. Puteți plăti taxa de intrare direct cu orice Aur pe care îl dețineți deja, sau puteți cumpăra 2.000 Aur în Magazinul de Aur. Pentru a vă putea înscrie cât mai ușor posibil, un pachet de Aur dedicat, ce va conține exact 2.000 Aur, va fi disponibil în timpul fazei de înscriere. Acest pachet va fi disponibil începând cu data de 8 ianuarie (în timpul zilei).

Grupuri

Dacă vă înscrieți cu prietenii voștri, cu siguranță nu ne-am dori ca voi să ajungeți accidental pe servere diferite – asta în cazul în care sunt lansate mai multe servere. Din acest motiv, puteți alege un anumit grup atunci când vă înscrieți. Nu contează ce grup alegeți, atât timp cât sunteți cu toții în același grup. Totuși, dacă vă înregistrați din greșeală într-un grup diferit, nu vă faceți griji: acesta poate fi schimbat, cu condiția ca grupul ales să nu fie deja plin.
Apoi, vom distribui grupurile pe diferitele servere necesare, în funcție de numărul de participanți.

Timpi

Vă puteți înregistra la Festivalul Aniversar Rail Nation între 8 ianuarie 2019, ora 14:00 (CET) și 22 ianuarie 2019, ora 23:59 (CET). Și o săptămână mai târziu (pe 29 ianuarie 2019), festivalul va începe pentru toată lumea. Această diferență de o săptămână ne oferă șansa de a configura serverele necesare.

Pentru a preveni orice problemă legată de supraîncărcarea serverelor la începutul festivalului, nu toți jucătorii vor începe jocul în același timp. Timpii de conectare vor fi eșalonați în intervale de 15 minute, fiecare cu 250 de jucători, iar cei care se înscriu pentru Festivalul Aniversar mai devreme vor putea să înceapă jocul mai repede. Prin urmare, dacă doriți să începeți cu câteva minute mai devreme, înregistrați-vă cât mai curând posibil!

Rețineți faptul că grupul pe care îl alegeți NU este relevant; doar propriul timp de înregistrare este luat în considerare.

Caracteristici modificate

Serverele de festival au câteva caracteristici speciale care le diferențiază de serverele normale. Pe lângă achiziționarea Aurului, transferurile de Aur (în ambele direcții), pre-înregistrarea normală, Goana după Aur, Super-pachetul de începător, invitarea prietenilor, tutorialul și valorificarea codurilor bonus sunt toate dezactivate pe serverele de festival.

 

Să rezumăm totul:

  • Măriți-vă suma de Aur de zece ori, de la 2.000 la 20.000
  • Primiți 10.000 Aur la start și 2.000 Aur pentru fiecare epocă ulterioară
  • Jucați împreună cu prietenii, înscriindu-vă împreună în același grup
  • Pre-înregistrare între 8 și 22 ianuarie
  • Festivalul începe pe 29 ianuarie
  • Scenariu Clasic Express
  • Diverse caracteristici sunt dezactivate
  • Servere internaționale cu jucători din întreaga lume
  • Înregistrarea timpurie înseamnă un început timpuriu
  • Distracție plăcută!

 

Întrebări frecvente

Câte servere vor exista?

Depinde de numărul total de participanți – vom anunța acest lucru la sfârșitul fazei de pre-înregistrare.

Mai exact, pentru ce există grupurile?

Grupurile vă permit să jucați împreună cu prietenii, chiar dacă sunt lansate mai multe servere. Dacă sunteți în același grup, veți începe cu siguranță pe același server de festival.

Câți jucători pot exista în fiecare grup?

150 de jucători se pot înscrie pentru fiecare grup, ceea ce înseamnă că chiar și grupurile foarte mari de prieteni se vor putea încadra într-un grup și că grupurile vor putea fi alocate ușor pe servere.

Câți jucători vor juca pe un server de festival?

În cazul mai multor servere, numărul maxim de jucători va fi între 2.000 și 2.500 de jucători pe server. Numere mai mici sunt, de asemenea, posibile, pentru a garanta o distribuție uniformă a jucătorilor pe serverele necesare.

Pot transfera pe alte servere Aurul și alte tipuri de conținut (Cont Plus) pe care îl primesc pe serverul de festival?

Nu, acest lucru nu este posibil. Aurul este destinat numai acestui server și zilele Contului Plus nu pot fi transferate.

Serverele de festival sunt împărțite în funcție de limbă?

Nu, serverele de festival vor fi accesibile la nivel internațional.