Actualizarea masivă 4.8.0 este gata de lansare

Ultima versiune Rail Nation va fi acum instalată pe toate serverele și va include câteva îmbunătățiri extraordinare. Inițial, vom actualiza două servere pentru fiecare scenariu, urmând ca toate celelalte servere să fie actualizate cu o săptămână mai târziu. Serverele care utilizează în continuare clientul vechi nu sunt afectate. Acestea vor fi actualizate la începerea unei noi runde.

 

De data aceasta, conținutul actualizării este destul de extins și oferă îmbunătățiri pentru multe aspecte ale jocului.

O nouă casă pentru locomotivele voastre

Acesta este un lucru minunat pentru toți iubitorii de trenuri! Artiștii 3D din echipa Rail Nation au făcut o treabă excelentă, revizuind complet în ultimele luni ecranul de cumpărare a locomotivei. Trenurile și locomotivele strălucesc acum într-o lumină nouă. Fiecare dintre cele șase epoci are acum un aspect propriu care corespunde perioadei sale. La fel ca epocile, trenurile și orașele, ecranul de cumpărare a locomotivei evoluează acum dintr-un hangar plin cu aburi, într-o sală bine iluminată, cu un acoperiș de sticlă. Prin schimbarea proporțiilor, diferența în dimensiunile locomotivelor este acum și mai realistă.

 

Sistem de mesagerie nou

Sistemul de mesagerie al noului client a fost de multe ori un subiect foarte discutat în comunitate. Am ascultat feedbackul vostru și am dezvoltat un sistem de mesagerie mai clar.

În noul sistem, chat-urile private cu alți jucători, mesajele de sistem și forumurile sunt acum separate în mod distinct. Acest lucru garantează o imagine mai bună a evenimentelor de pe server, a orașelor conectate și a asociației.

În ferestrele orașului, asociației și regiunii puteți acum găsi din nou link-uri directe către forumul relevant.

În plus, acum puteți favoriza cu ușurință un subiect sau dezactiva anumite notificări. O caracteristică complet nouă pentru mesaje o reprezintă setările care permit fiecărui jucător să își personalizeze sistemul de mesagerie în funcție de nevoile sale.

În general, sistemul de mesagerie este acum mult mai clar, simplificând comunicarea jucătorilor.

 

Slot special în asociație pentru începători

Recent, am introdus programul de mentorat și pre-înregistrarea pentru următoarea rundă. Cu actualizarea 4.8.0 vă prezentăm acum ‘slotul începătorului’.

Această caracteristică permite jucătorilor noi, care nu fac încă parte dintr-o asociație, să se alăture uneia. Avantajul asociației este disponibilitatea unui nou jucător, care poate oferi o mână de ajutor, în timp ce toți membrii existenți își pot păstra locul în asociație. Avantajul pentru începător constă în posibilitatea de a juca cu și nu împotriva jucătorilor experimentați, ceea ce îi permite să învețe mai rapid și să descopere mai multe aspecte ale jocului.

Cerința pentru utilizarea slotului de începător este nivelul 1 al carierei în momentul în care se aderă la o asociație. Chiar dacă noul jucător avansează în nivel pe parcursul rundei de joc, acesta va putea rămâne în asociație. Dacă la sfârșitul rundei toți membrii asociației (adică 25 + 1) decid să se pre-înregistreze pentru următoarea rundă, fiecare din ei își vor păstra locul în asociație.

Acest lucru permite tuturor jucătorilor să beneficieze și noii jucători pot deveni membri loiali ai asociației.

 

Re-echilibrare pentru trainspotteri

Acum că trainspotterii noștri v-au fotografiat trenurile timp de câteva săptămâni, permițându-vă să-i colectați, am decis să ajustăm această caracteristică, astfel încât toți cei 25 de trainspotteri să poată fi găsiți mai repede.

După actualizare nu vor mai exista duplicate pentru trainspotteri. Din ultimii zece trainspotteri generați în apropierea șinelor voastre, fiecare trainspotter va apărea acum doar o singură dată.

 

În plus, am făcut și alte ajustări:

  • Medalii noi pentru vizionarea videoclipurilor
  • Comutatoarele de nivel superior din meniul Opțiuni vor activa/dezactiva complet categoriile, cum ar fi setările audio sau notificările
  • Modificările aduse setărilor sunt acum salvate în sistemul utilizatorului pentru fiecare server. Opțiunile nu trebuie reajustate cu fiecare rundă nouă.
  • Toți jucătorii încep acum în modul expert, ceea ce înseamnă că toate funcțiile sunt disponibile chiar de la început.
  • În timpul tutorialului, nu mai trebuie să votați pentru un președinte / primar (Steam over Europe)

 

Vă dorim multă distracție cu noile caracteristici îmbunătățite din Rail Nation și sperăm să aveți parte de un joc de succes!

Echipa voastră Rail Nation