Trimiteți-ne cărți poștale din întreaga lume!

Dragi jucători,

Anul trecut, 149 de cărți poștale și-au găsit drumul spre noi, acoperind o distanță combinată de 234.489,06 kilometri. Ne-ar plăcea să primim cărți poștale din întreaga lume și în acest an! Așadar, dacă călătoriți în această vară, asigurați-vă că ne trimiteți o carte poștală către:

Rail Nation
Bright Future GmbH
Gustav-Heinemann-Ufer 56
50968 Köln
Germania

Scrieți-vă numele avatarului și al serverului de joc, și spuneți-ne de unde ne-ați trimis cartea poștală. Toți participanții vor primi 100 Aur. Și în cazul în care cartea poștală include o imagine cu tematică feroviară, vă vom oferi 200 Aur!

Fiecare avatar poate participa o singură dată – așadar, trimiteți-ne cartea poștală din cea mai interesantă destinație de vacanță! De asemenea, puteți să ne trimiteți și o carte poștală de acasă, dacă nu intenționați să mergeți în vacanță.

Această hartă vă arată locurile din care am primit deja cărțile voastre poștale. Sunt incluse și cărțile poștale de anul trecut. Ștacheta a fost ridicată destul de sus anul trecut! Veți reuși să trimiteți de data aceasta suficiente cărți poștale pentru a depăși distanța combinată?

Participarea este permisă până la 1 Octombrie 2018.

Așteptăm cu nerăbdare cărțile voastre poștale!
Echipa voastră Rail Nation