Vremuri de Aur! Rail Nation oferă 1.000.000 Aur

GoldenTimes

Cerurile se deschid deasupra Rail Nation într-un spectacol de aur! Rail Nation oferă 1.000.000 Aur comunității sale!

Între 29.08. și 31.08.2018, Rail Nation oferă prin tragere la sorți 100x 10.000 Aur. Pentru a participa la tragerea la sorți, trebuie doar să te conectezi la oricare lume Rail Nation pe perioada evenimentului. Fiecare jucător care e activ în această perioadă va intra automat în tragerea la sorți și va avea șansa de a câștiga unul dintre cele 100 pachete de Aur.

Fiecare jucător poate participa o singură dată per cont. Prin urmare, nu există niciun avantaj dacă te loghezi în mai multe lumi de joc pe perioada evenimentului. Primul avatar utilizat pentru a accesa una dintre lumile de joc Rail Nation în timpul evenimentului va fi decisiv. În cazul în care vei șterge avatarul, vei putea transfera Aurul câștigat în timpul evenimentului pe oricare altă lume de joc.

Fiecare cont poate câștiga un singur pachet de Aur. Achiziționarea de produse sau servicii în joc nu va avea niciun impact asupra șanselor tale de câștig.

După încheierea evenimentului, cei 100 câștigători vor fi selectați în mod aleatoriu. Aurul va fi acordat avatarelor selectate în termen de șapte zile de la încheierea evenimentului.

 

Regulile dintr-o privire:

  • Rail Nation oferă un total de 1.000.000 Aur
  • Fiecare participant are șanse egale de a câștiga unul dintre cele 100 de pachete, fiecare conținând 10.000 Aur.
  • Începutul evenimentului: 29.08.2018
  • Data limită de participare: 31.08.2018
  • Pentru a participa, un jucător trebuie doar să se conecteze la o lume de joc Rail Nation în timpul evenimentului.
  • Doar primul avatar al contului utilizat la conectarea în joc va fi înscris la tragerea la sorți. În cazul în care ștergi avatarul, Aurul câștigat poate fi transferat pe o altă lume de joc.
  • Cei 100 de câștigători vor fi selectați în mod aleatoriu.
  • Aurul va fi creditat în contul fiecărui avatar câștigător în termen de 7 zile de la încheierea evenimentului.

 

Condițiile detaliate de participare pot fi găsite aici.