Vremea pentru pionieri: Stăpânește viitorul universului Rail Nation

Fie că vorbim despre dezvoltarea motorului cu abur care a alimentat Revoluția industrială sau inventarea motoarelor electrice pe care le folosim încă astăzi – în istoria căilor ferate au avut loc adesea schimbări care însemnau progrese.

În timp ce unii oameni s-au agățat de vechile tehnologii și, astfel, nu s-a mai auzit nimic de ei, cei care au susținut schimbările au intrat cu succes în istorie.

 

Și Rail Nation va vedea în curând inovații imense, care vor oferi noi opțiuni strategice și tactice jucătorilor săi. Vor fi multe lucruri de descoperit și de făcut. Modificările pot fi rezumate în trei categorii.

  1. Integrarea a șase locomotive de pasageri noi
  2. Restructurarea celor șase arbori de cercetare
  3. Atribute noi pentru toate locomotivele existente

 

Șase locomotive de pasageri noi

În 2017 am oferit un sondaj comunității Rail Nation, în scopul de a găsi șase locomotive de pasageri noi. Voi ați răspuns și ați ales următoarele șase modele:

 

 

Aceasta înseamnă că, în loc de una, acum există două locomotive de pasageri în fiecare epocă, pe care le puteți utiliza pentru a transporta oamenii între orașe. În funcție de distanța parcursă și de timpii de așteptare, una dintre cele două poate juca întotdeauna în avantajul lor.

Modificarea nu afectează scenariul Rail Nation – SUA. Caracteristica pentru pasageri va continua să fie disponibilă exclusiv pe scenariile Clasic și Steam over Europe.

 

Restructurarea celor șase arbori de cercetare

Desigur, cele șase locomotive noi trebuie integrate în arborii de cercetare. Nu am adăugat noile locomotive undeva între două locomotive vechi din arborii de cercetare existenți. În schimb, am folosit această ocazie pentru a redefini complet căile și costurile de cercetare. Din moment ce arborii de cercetare au fost schimbați doar o singură dată în trecut (odată cu introducerea trenurilor de pasageri), acum am decis în mod intenționat să ne despărțim de vechile obiceiuri și să le oferim jucătorilor mai multă varietate în opțiunile lor de joc. Vremurile când jucătorii puteau să cerceteze orbește arborele complet în fiecare epocă au luat sfârșit. Este din nou timpul pentru alegeri inteligente!

Atribute noi pentru toate locomotivele

Pentru a finaliza revizuirea generală a cercetării în Rail Nation, nu am putut rezista să nu atingem și locomotivele pe care le cunoașteți deja. Odată ce am terminat ajustarea arborilor de cercetare și integrarea celor șase locomotive de pasageri, toate locomotivele au primit noi valori în categoriile: viteză, accelerație, forță de tracțiune, fiabilitate și costuri.

Scopul nostru aici a fost să creăm o echilibrare mai bună și optimizată în fiecare epocă.

Noile valori garantează acum că fiecare epocă are cel puțin un exemplar din categoriile: locomotivă de cursă scurtă, sprinter, locomotivă universală, gigant de tracțiune, locomotivă de cursă lungă și maratonist. Fiecare locomotivă are acum un obiectiv propriu și poate fi utilizată în situații particulare. Acum există o locomotivă potrivită pentru toate tipurile de foi de parcurs în toate cele șase epoci, iar jucătorii pot folosi locomotivele pe rute care se potrivesc cu propriul lor stil de joc.

 

Schimbările vor fi în curând implementate pe primele lumi de loc. Prin urmare, cea mai importantă întrebare este:

Tu ce vei face? Vei sta deoparte? Sau vei accepta provocarea și vei stăpâni viitorul universului Rail Nation?

 

Informații generale importante:

  • Toate modificările intră în vigoare odată cu repornirea unui server.
  • Lansarea acestei actualizări este planificată pentru sfârșitul lunii septembrie. Desigur, vă vom ține la curent despre datele exacte.
  • Trenurile de pasageri continuă să fie absente din scenariul Rail Nation – SUA.