Actualizare la versiunea 4.2.0

Salutare feroviarilor,

În ultimele săptămâni, v-am oferit deja multe informații despre actualizarea 4.2.0. Între timp, primele servere au fost deja actualizate. Iar până la sfârșitul săptămânii viitoare, toate serverele vor rula pe versiunea 4.2.0.

Iată un rezumat al celor mai importante informații. Actualizarea aduce câteva schimbări majore, pe care le-am dezvoltat în cooperare cu jucătorii. În plus, există multe corectări de erori și îmbunătățiri semnificative ale performanței.

Cu toate acestea, nu va fi deblocat imediat întregul conținut nou pe toate lumile de joc. Pe serverele cu versiunea Steam over Europe, DE-101 și US-102, odată cu actualizarea, va fi deblocat întregul conținut nou.Serverele cu Scenariul SUA trebuie să fie restartate înainte de implementarea schimbărilor. Serverele clasice vor primi inițial caracteristicile noului Cont Plus – dintre care trei vor fi adăugate odată cu actualizarea. Imaginea de ansamblu a prestigiului va fi implementată după restartarea lumilor de joc.

Următoarea imagine de ansamblu vă oferă mai multe informații despre cele mai importante caracteristici ale actualizării.

Îmbunătățirea performanței și corectarea erorilor

Timpii de încărcare se vor îmbunătăți foarte mult cu actualizarea 4.2.0. Am analizat anumite acțiuni în ceea ce privește selectarea mai multor locomotive și am făcut mai ușoară deschiderea anumitor ecrane sau caracteristici.

Corectarea erorilor este, de asemenea, o mare parte a actualizării. Am lucrat mult aici pentru a vă îmbunătăți experiența de joc. O listă completă este disponibilă în secțiunea Changelogs a forumului .

HUD

Interfața cu utilizatorul a fost îmbunătățită în colaborare cu jucătorii. Acum seamănă mai mult cu interfața versiunii clasice. Dezvoltarea s-a axat în principiu pe patru criterii diferite: generalitate, lizibilitate, coerență și confort. Aici am făcut un mare pas înainte și continuăm să lucrăm la îmbunătățiri ulterioare.

Cont Plus

Contul Plus a fost completat cu patru caracteristici noi. Caracteristica adesea cerută cu privire la salvarea foilor de parcurs a fost, în sfârșit, implementată în joc. În plus, Contul Plus include acum o prezentare detaliată a prestigiului, pe care jucătorii o cer de mai mult timp. De asemenea, din pachet mai fac parte un filtru pentru reparații și un video bonus garantat, care oferă mai multe recompense. Cu actualizarea, prețul Contului Plus va fi majorat la 150 Aur. Cu toate acestea, până la sfârșitul lunii octombrie, noul Cont Plus poate fi cumpărat pentru 100 Aur; aceasta înseamnă că puteți încerca noile caracteristici fără costuri suplimentare.

Widget-uri

Widget-urile reprezintă un nou instrument puternic în Rail Nation. În formă de liste, ele pot fi plasate individual pe ecran, mutate și redimensionate. În plus, ele permit ca multe acțiuni să fie executate direct. În prezent, există patru widget-uri diferite: asociație, locomotive, orașe și competiții. Sunt planificate și alte ajutoare de acest tip.

Chat

În versiunea actualizată 4.2.0 a fost prevăzută și o revizuire a chat-ului. Acesta a fost aliniat cu HUD și îmbunătățit în ceea ce privește aspectul și lizibilitatea. La cererea multor jucători, a revenit caracteristica care permite copierea textelor utilizând o comandă rapidă de pe tastatură. În plus, a fost îmbunătățită conexiunea serverului de chat.

Vă dorim distracție și călătorie plăcută!
Echipa Rail Nation