O mare actualizare vă așteaptă!

Dragi fani ai căilor ferate,

Cu „Steam over Europe”, nu am introdus doar o hartă nouă anul trecut, ci o versiune de joc complet nouă pentru Rail Nation. Ca parte a procesului de modernizare, toate scenariile, inclusiv aplicația pentru mobil, au fost menite să fie raționalizate, atât în aspect, cât și în structura tehnică. După lansare, am observat repede faptul că erau necesare acțiuni suplimentare și erau posibile mai multe îmbunătățiri.

Așadar, am analizat feedback-ul vostru, am discutat cu jucătorii și am inițiat o nouă revizuire. A sosit momentul: prima mare actualizare pentru Rail Nation este pregătită! Actualizarea este deja implementată pe serverele noastre de testare.

Actualizarea abordează cea mai mare grijă a voastră: noua interfață cu utilizatorul. Aceasta a fost revizuită complet. În plus, actualizarea adaugă mai multe funcții tehnice, cum ar fi widget-urile și un nou Cont Plus. Versiunea „Steam over Europe” reprezintă fundamentul acestei revizuiri, motiv pentru care serverele clasice nu vor beneficia inițial de actualizarea completă. Această imagine vă arată ce conținut de joc va fi lansat în ce versiune.

Toate serverele cu scenariul SUA vor fi actualizate la noua versiune și, prin urmare, vor primi noul RTS (calcul de fundal) și îmbunătățiri ale performanței. Schimbarea va avea loc întotdeauna la repornirea unei lumi de joc. Datele aproximative pot fi consultate în tabelul următor.

Această actualizare reprezintă un pas imens în ceea ce privește calitatea și stabilitatea jocului. Scopul nostru pe termen lung este de a avea toate scenariile raționalizate atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere vizual, deoarece acest pas va simplifica în mare măsură dezvoltarea și întreținerea continuă. Corectarea erorilor și introducerea unui nou conținut de joc, de exemplu, ar fi detașate de scenariu și ar fi implementate mai repede. Cu toate acestea, serverele clasice nu se vor schimba înainte de 2018.

Vom discuta mai detaliat conținutul actualizării în următoarele săptămâni. Vă dorim distracție și călătorie plăcută!

Echipa Rail Nation