Noul forum este aici!

Dragi jucători,

Suntem bucuroși să vă comunicăm că noul nostru forum și-a deschis ușile virtuale. Acesta este conectat acum la rețeaua feroviară a comunității și va servi ca un centru de comunicare în toate limbile. Forumul poate fi accesat acum prin intermediul Lobby-ului Rail Nation și dorim să sărbătorim această realizare împreună cu voi!

Unul dintre scopurile noastre era simplificarea și îmbunătățirea comunicării pentru toate comunitățile, prin intermediul noului forum integrat. Rail Nation are fani în toate colțurile lumii și ei fac acum parte dintr-un singur forum. Acest lucru este demonstrat de evenimentul nostru cu cărți poștale, care se încheie în Octombrie.

Dorim să vă mulțumim pentru toate cărțile voastre poștale; vă prezentăm rezultatul în acest videoclip.

Nu în cele din urmă, există un concurs pentru a sărbători lansarea noului forum și multe premii uimitoare ce pot fi câștigate! Ne-ar plăcea să ne spuneți câți kilometri ar fi parcurs toate 149 cărțile poștale împreună dacă acestea ne-ar fi fost livrate în Köln de către un porumbel călător. Răspunsul cel mai apropiat de distanța reală va câștiga. Dacă mai mulți jucători dau același răspuns, câștigătorul va fi selectat la întâmplare.

Iată care sunt premiile:

Locul I: Geforce GTX 1050

Locul al II-lea: FORCE K85

Locul al III-lea: XM300


Pentru a participa, trebuie doar să accesezi link-ul către forumul nostru și să postezi răspunsul tău. Evenimentul se încheie Vineri (13 Octombrie).

Info: Harta interactivă va fi dezactivată pe durata evenimentului.

Distracție plăcută la ghicirea răspunsului!
Echipa Rail Nation