Rail Nation: Clash!

Pregătiți-vă pentru senzații tari, lupte libere în trei … și explozii!

V-ați dorit dintotdeauna să le arătați rivalilor cine este cel mai bun conductor? Dacă da, avem ceva special pentru voi! Permiteți-ne să vă introducem: Rail Nation: Clash! – Rail Nation cum nu l-ați mai experimentat vreodată. Noul nostru mini-joc vă permite să jucați alături de jucători din întreaga lume și vă oferă șansa de a câștiga premii uimitoare! O rundă de joc durează doar câteva minute – un mod perfect de a petrece timpul atunci când așteptați următoarea modernizare a hangarului.

Provocați doi adversari pe o hartă triunghiulară. Fiecare pentru sine. Orașul reprezintă punctul de plecare a locomotivei pentru fiecare jucător. Trimiteți locomotiva din industrie în industrie pentru a colecta bunuri de îndată ce apar. Dar aveți grijă: trebuie să fiți rapizi! Oponenții voștri doresc aceleași bunuri, așa că adăugați cărbune în cazan și nu arătați nicio urmă de milă! Primul jucător care colectează 10 bunuri câștigă runda.

Dar asta nu e tot! Am spus că vor fi emoții… Fiecare tren lasă în urma sa o pistă strălucitoare. Dacă conduceți peste pista oponentului, trenul său va fi dezmembrat într-o mulțime de șuruburi și nituri ruginite. După un moment, el va putea trimite o nouă locomotivă din oraș. Vă așteaptă aceeași soartă dacă veți conduce peste propria voastră pistă. Și înainte de a întreba – da, trenurile se pot ciocni cap în cap. Ce recompensă!

Și puteți culege mai mult decât laude. Rail Nation: Clash! Jocul se desfășoară între 19 iunie și 19 iulie 2017. În această perioadă puteți participa doar cu un singur cont și, în funcție de poziția în clasament, veți fi recompensați cu o realizare în carieră. Puteți juca cinci runde pe zi pentru a îmbunătăți propria poziție în clasament. Pe de altă parte, în modul antrenament puteți juca de câte ori doriți La încheierea perioadei de joc, cei mai buni jucători din întreaga lume vor primi puncte de carieră, pe care le pot folosi pentru a îmbunătăți propria locomotivă de carieră. În plus, norocoșilor câștigători li se va acorda aur și un laptop Dell nou-nouț!

Sperăm că sunteți la fel de entuziasmați precum suntem noi cu privire la evenimentul de vară Rail Nation!