Tur introductiv

Atracția căilor ferate

  • Fii un antreprenor feroviar și construiește-ți propriul imperiu.
  • Descoperă din ce în ce mai multe locomotive și lasă-te atras de noile tehnologiile - abur, diesel, electricitate.
  • Extinde-ți sistemul feroviar și construiește cele mai productive rute.

 
 
 
 
 
 
 
Joacă acum

Rail Nation – Înainte cu toată puterea!

Atracția căilor ferate – Milioane de fani din lumea întreagă își dedică timpul liber locomotivelor și căilor ferate. Jocuri de societate , jocuri pe calculator și chiar seriale TV gravitează în jurul căilor ferate. Cu toate acestea, până în prezent nici un joc online contemporan nu a reușit să-și fascineze publicul atât de mult.

În Rail Nations toți jucătorii interesați de jocuri de strategie și pasionații de căile ferate au posibilitatea de a-și fonda propria companie feroviară, de a-și administra zilnic transporturile și de a se alătura asociațiilor, pentru a deveni, în final, jucătorul sau grupul de jucători victorios.

Miasta mogą się rozwijać tylko, gdy są właściwie zapatrzone w wymagane towary oraz pasażerów.

Întrucât mișcarea permanentă reprezintă cheia succesului în afacerea transporturilor feroviare, harta dinamică ce include modele de trenuri 3D se află în centrul jocului. Este esențial ca fiecare magnat feroviar digital să majoreze prestigiul și averea nu numai personale, dar și cele ale asociației lui care se află în competiție directă cu asociațiile rivale. Calcularea rutelor trenurilor și cea a prețurilor mărfurilor sunt efectuate în timp real. Trebuie planificate și menținute foi de parcurs eficiente și favorabile transportului unui total de 48 de mărfuri diferite. Profitul în creștere va permite jucătorilor să-și dezvolte propria flotă de trenuri care poate include până la 36 de locomotive cu aburi, diesel și electrice, și 48 de tipuri diferite de vagoane.

Pe parcursul jocului, mărfurile pot fi transportate către un număr mereu în creștere de orașe. Jucătorii, la rândul lor,  pot intra în competiții de transport, lăsând propriile trenuri să concureze cu cele ale altor jucători. Licențe exclusive permit obținerea de venituri suplimentare. Livrările orientate către orașe pot avea, de asemenea, un efect de durată asupra dezvoltării lor.

Pamiętaj o inwestowaniu w infrastrukturę stacji kolejowej.

Fii mereu atent la infrastructura gării tale. Datorită opțiunii de a forma asociații, Rail Nation pune accent pe colaborarea între prieteni, camarazi de joc și, de ce nu, chiar și rivali. De exemplu, împreună cu membrii asociației tale poți angaja lucrători importanți. În total, pe server intră în competiție unii împotriva altora mii de jucători diferiți.

Datorită comenzilor facile și unui tutorial pe înțelesul tuturor, Rail Nation permite o intrare în joc lină, însă, în același timp, fără a compromite plăcerea adevăraților strategi de a folosi opțiunile avansate. O rundă de joc este programată să dureze aproximativ 3-4 luni. Ea se compune din șase epoci feroviare consecutive, urmate de un final în care toți jucătorii concurează unul împotriva altuia în bătălia finală.

Zonder het onderzoeken van nieuwe locomotieven en upgrades kom je niet ver in het spel.

Rail Nation poate fi jucat gratuit, în toate browserele folosite în mod obișnuit. Pentru doar câțiva dolari pe lună utilizatorii premium pot beneficia de o serie de facilități care îi vor permite să-și facă locomotivele și mai eficiente.

Date Rail Nation

Editor: Travian Games GmbH
Dezvoltator: Bright Future GmbH
Tip: Joc în browser gratuit, necesită Flash
Gen: Strategie feroviară
Online din: Versiune beta din ianuarie 2013

Informații joc

  • 113 modernizări locomotive
  • 50 orașe per hartă
  • 1708 fabrici per hartă
  • Aprox. 500 elemente grafice pentru avatar
  • 11 clădiri în gară cu 294 niveluri de modernizare
  • 120 lucrători
  • 25 jucători per asociație