Solicită acum tichetul pentru noua rundă!

Dragi jucători,

În Actualizarea 4.4.0, ne concentrăm asupra unui element de bază din Rail Nation. Vrem să consolidăm spiritul comunității și coeziunea asociațiilor – inclusiv în afara rundei actuale de joc.

Până acum, asociațiile se destrămau la finalul unei runde de joc și era necesară o regrupare după restartarea serverului. Acest lucru impunea o comunicare intensivă și puteau trece cu ușurință câteva zile înainte ca un grup de jucători să se reunească. Cu noua opțiune de pre-înregistrare, vrem ca organizarea asociațiilor să devină mai ușoară!

Cum funcționează pre-înregistrarea?

Pre-înregistrarea este deblocată pe parcursul jocului final. Începând din acel moment, te poți înregistra împreună cu asociația ta pentru noua rundă a serverului. Astfel, vei vedea imediat cine va urca la bord.

Pre-înregistrarea nu numai că îți rezervă un loc în asociația ta, ci îți oferă și posibilitatea de a selecta un oraș de reședință. Nu trebuie să reîncepi jocul în același oraș ca și ceilalți membri ai asociației. Însă acest lucru ar avea sens, deoarece vă va scuti de necesitatea de a coordona „wing-urile” (asociații temporare) în noua rundă de joc. De asemenea, veți evita supra-aglomerarea orașelor și nu va trebui să mai așteptați ca jucătorii noi să-și conecteze șinele la orașul vostru.

Care este dimensiunea maximă pe care o poate avea o asociație pre-înregistrată?

Dimensiunea asociației depinde de numărul de jucători care s-au pre-înregistrat. De exemplu, dacă s-au pre-înregistrat 15 jucători, salvați o parte din modernizările sediului asociației și începeți noua rundă de joc cu 15 membri.

Pentru cât timp este rezervat locul meu în asociație?

Va trebui să intri în noua lume de joc în primele trei zile pentru a te alătura automat asociației. După aceea, locurile vor fi din nou libere.

Așadar, asigură-te că îți promovezi asociația și caută noi jucători pentru următoarea rundă de joc!

Cu toată viteza înainte!