Masters, Aur și Timp de joc

Dragi fani ai căilor ferate,

Rail Nation Masters va începe în câteva zile și așteptăm cu nerăbdare acest eveniment. Sperăm că îl așteptați și voi!

A fost necesară o planificare intensă, dar și multe resurse, pentru a vă oferi o competiție superlativă. Parțial, acest proces a implicat, desigur, ​​și o considerare în privința conținutul jocului care ar trebui blocat pentru a face competiția cât mai corectă posibil.

Rail Nation Masters

În prezent se desfășoară câteva discuții controversate în cadrul forumurilor Rail Nation. De exemplu, ar trebui să fie disponibil în joc Magazinul de Aur? Este nedreaptă utilizarea Aurului? Și cum rămâne cu limitarea timpului de joc?

Din punct de vedere tehnic, dezactivarea Aurului ar fi fost posibilă. Cu toate acestea, Aurul reprezintă o parte esențială a jocului, iar suspendarea sa ar avea un impact semnificativ asupra echilibrului și a mecanicii jocului Rail Nation. În același fel, limitarea timpului de joc ar afecta experiența de joc. În principiu, cu astfel de modificări am crea un joc complet diferit.

Deși accentul în Masters este pus în mod clar pe competiție, dorim să vă oferim exact experiența de joc datorită căreia vă place Rail Nation. Și aceasta nu este identică pentru toți jucătorii! În timp ce un jucător petrece o mare parte a zilei în joc, poate chiar și setând o alarmă în mijlocul nopții, un alt jucător compensează acest avantaj prin elaborarea unor tactici potrivite sau chiar prin utilizarea Aurului ca parte a unei strategii bine definite. În cele din urmă, cei mai atenți conductori de tren care și-au perfecționat stilul de joc vor câștiga competiția prin rularea locomotivelor la momentul potrivit și asigurându-se că nu pierd nicio oportunitate timp de șase săptămâni.

Sperăm că am reușit să clarificăm modul în care am configurat evenimentul. În caz contrar, scrieți-ne în comentarii dacă aveți întrebări suplimentare!

Echipa Rail Nation