Corona and Rail Nation: Take Care

Dragi jucători,

acum, când pandemia virusului covid-19 se răspândește în întreaga lume și din ce în ce mai multe țări își închid granițele, se anulează evenimentele publice și sunt impuse reguli stricte, cu toții trebuie să ne adaptăm acestei noi realități și să avem grijă de noi și de ceilalți. Această pandemie ne afectează aproape pe toți într-un fel sau altul și sperăm să rămânem sănătoși cu toții, iar dacă ați fost deja infectați, să vă însănătoșiți repede!

În calitate de jucători, împărtășim cu toții un hobby care, din fericire, nu este afectat de acest virus. În aceste perioade neobișnuite în care poate fi necesar să petrecem mult timp acasă, jocurile rămân în continuare o formă de divertisment disponibilă și putem să menținem contactele sociale cu prietenii noștri online. Pentru că oamenii trebuie să stea mult timp acasă, plictiseala și singurătatea pot deveni o provocare pentru mulți dintre noi, iar jocurile pot contribui la îmbunătățirea stării noastre de spirit.

Acesta este motivul pentru care, după răspândirea rapidă a virusului în Italia, am dorit să sprijinim jucătorii noștri italieni care trebuie să rămână acasă și le-am trimis vinerea trecută un cod bonus de 500 Aur și 14 zile Cont Plus. Acum, câteva zile mai târziu, situația s-a schimbat, și, din nefericire, tot mai multe țări se vor confrunta cu situații similare.

Așadar, am decis să extindem această inițiativă și să oferim același cod tuturor jucătorilor noștri. Sperăm că acest lucru va însenina puțin.

Puteți valorifica codul bonus TAKE-CARE pentru a primi 500 Aur și 14 zile Cont Plus într-o lume de joc la alegere.

 

Iată detaliile:

  • Cod bonus: TAKE-CARE
  • Pentru a fi valid, codul trebuie introdus exact așa cum apare mai sus: cu majuscule și cu liniuță între cuvinte.
  • Asigurați-vă că îl scrieți/copiați corect, fără spații înainte/după cod.
  • Codul poate fi valorificat o singură dată pe cont (doar pe un singur server).
  • Codul poate fi valorificat până pe 30 iunie 2020.
  • Codul trebuie să fie introdus în Magazinul Rail Nation, așa cum este vizibil în imaginea de mai jos :

 

Aveți grijă de voi și de ceilalți, și respectați indicațiile autorităților din țara în care vă aflați. Noi vă dorim tot ce este mai bun în aceste momente grele!

Echipa voastră Rail Nation