Aici interveniți voi!

Dragi jucători,

Aici interveniți voi! Ne-ar plăcea să ne spuneți ce conținut de joclipsește în Rail Nation sau ce caracteristici ați dorit  dintotdeauna să aveți în joc. Acesta nu va fi doar încă un sondaj!

Vom evalua ideile propuse în toate limbile și apoi vom alege cinci sugestii, pe care toți jucătorii Rail Nation vor putea apoi să le voteze. Caracteristica cea mai populară va intra în procesul de dezvoltare imediat după încheierea sondajului. Lucrările necesare implicate vor determina în cele din urmă momentul în care caracteristica poate fi așteptată.

Cum pot să-mi trimit ideea?

Scrie mesajul tău aici până la data de 22.04.2018, folosind șablonul descris mai jos și spune-ne ce caracteristică ți-ar plăcea să vezi. Te rugăm, de asemenea, să ne furnizezi un șablon/o schiță pentru elaborarea caracteristicii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să descrii această caracteristică cu formule detaliate, ci doar să oferi câteva detalii. Poți lua următorul exemplu ca ghid:

Titlu: Un lucrător care oferă o reducere la cumpărarea de vagoane.

Scenariu: Toate

Descriere:
– Lucrătorul oferă o reducere de 25% la achiziționarea vagoanelor
– Folositor îndeosebi în epocile ulterioare și chiar înaintea jocului final
– Sugestie pentru nume: Paul Camille von Denis (inginer de cale ferată în secolul al XVIII-lea)

Imagine (opțional): Schiță sau ceva similar poate fi atașat aici.

Te rugăm să utilizezi acest șablon cu 3-4 idei principale. Atunci când evaluăm ulterior toate ideile, le vom lua în considerare doar pe acelea care se potrivesc cu această structură de șablon.

 

Mai e și altceva de luat în considerare?

Te încurajăm să propui idei bine gândite care te entuziasmează mult. Din acest motiv, limităm sondajul la o singură idee pentru fiecare jucător.

Fiecare sugestie va fi transmisă designerilor noștri de joc și va fi evaluată. Ne rezervăm opțiunea de a modifica sau de a combina idei. Deci, chiar dacă ideea ta nu ajunge în sondajul final, munca nu îți va fi fost în zadar.

Știm că unii dintre voi ar prefera ca noi să ne concentrăm în schimb pe corectarea erorilor. Vrem să vă asigurăm că în timp ce dezvoltăm noi caracteristici, nu ignorăm erorile existente ale jocului. Rail Nation prosperă din dezvoltarea continuă a jocului și ne-ar plăcea să vă implicăm și să vă permitem să vă spuneți părerea în procesul de dezvoltare, prin intermediul acestui eveniment! Ne-ar plăcea foarte mult să luăm legătura cu jucătorul care propune ideea câștigătoare pentru o posibilă fază de concept.

Așteptăm cu nerăbdare o mulțime de idei creative!
Echipa Rail Nation