Actualizare interfață și client Rail Nation Clasic

Dragi membri ai comunității Rail Nation,

A sosit momentul! Urmând scenariile Rail Nation Steam over Europe și SUA, lumile de joc Rail Nation Clasic vor fi și ele echipate în curând cu noul client și noua interfață de utilizator. Acest patch va fi instalat pe toate lumile clasice ce vor reîncepe după data de 14 mai 2018.

Mai întâi de toate și cel mai important, jocul clasic pe care îl cunoașteți nu se va schimba. Caracteristici precum lupta regională, obiectivele turistice sau primarii vor rămâne caracteristici exclusive ale scenariilor Steam over Europe și / sau SUA.

În schimb, ceea ce vă așteaptă este un client modern, complet, mai convenabil și mai ușor de utilizat.

Pentru o dezvoltare mai eficientă

Această schimbare este necesară pentru ca noi, în calitate de dezvoltatori, să-i permitem jocului Rail Nation, cu toate fațetele și scenariile sale, să facă un pas important înainte. Prin consolidarea întregului cod din Rail Nation, corectarea erorilor și dezvoltarea conținutului nou vor deveni mai eficiente și mai rapide. Întregul proces de dezvoltare va fi îmbunătățit, ceea ce înseamnă că vom putea asigura un nivel mai ridicat de calitate. Într-adevăr, va fi necesar să lucrăm doar la un singur cod și o interfață.

Cei dintre voi cărora le lipsește o experiență de joc recentă cu noul client, îl puteți încerca din nou pe serverele Steam over Europe sau SUA – de la lansarea sa cu Steam over Europe de acum doi ani s-au schimbat multe lucruri.

Solicitările utilizatorilor și-au găsit calea în noul client

A fost o călătorie lungă, pe parcursul căreia am continuat să dezvoltăm noul client și să implementăm multe îmbunătățiri. Am ascultat dorințele voastre pentru noul client, le-am luat în considerare și le-am integrat în procesul de dezvoltare. Am optimizat noul client pe parcursul a mai mult de 17 actualizări. Acum șinele sunt libere, ceea ce înseamnă că putem livra toate avantajele noului client și la gările serverelor clasice!

Am rezumat evoluția noului client de la lansarea sa în 2016 până în prezent în acest videoclip:

Suntem siguri că toți jucătorii se vor putea familiariza cu noua interfață după o scurtă  perioadă de tranziție de câteva zile.

O perspectivă îmbunătățită, comoditate și coerență

Este foarte important pentru noi să nu oferim doar un aspect nou jocului, ci și o experiență de joc mai bună la nivel general. În ceea ce privește perspectiva, coerența și confortul, noul client are avantaje clare. Printre exemple se numără asistentul pentru foaia de parcurs, widget-urile utile și sistemul extensiv de mesagerie.

Pentru a încheia procesul de consolidare a codului, cu ultima actualizare (4.6.0) am integrat în client ferestrele centrate. În 2018, mai multe dintre ferestrele aliniate la stânga, care au fost deseori criticate, vor fi înlocuite în noul client cu ferestre centrate și ordonate.

Știm că unii dintre voi vor primi această schimbare cu un oarecare scepticism. În primele zile, câteva lucruri vă vor părea noi și nefamiliare; însă aceasta nu înseamnă că o schimbare trebuie să fie percepută ca fiind negativă a priori. După perioada inițială de acomodare, vă veți obișnui repede cu noul client și cu toate beneficiile acestuia, la fel ca și comunitatea de mii de jucători a scenariilor Rail Nation SUA și Steam over Europe.

Vă dorim distracție plăcută jucând cu noul client Rail Nation.