Să înceapă marea călătorie

Dragi fani ai căilor ferate,

Astăzi vă prezentăm locomotiva de carieră în toată splendoarea sa, din moment ce acum o puteți pune pe șine chiar voi. De acum încolo, această locomotivă va fi însoțitorul vostru loial. Odată deblocată, ea va fi disponibilă pe toate serverele compatibile și pentru toate rundele.

Dorim să sărbătorim începutul acestei călătorii mărețe cu voi toți!

Aici puteți găsi toate informațiile dintr-o privire:

Ce este locomotiva de carieră?

Locomotiva de carieră este locomotiva voastră personală, care vă este disponibilă mereu. Ea poate fi utilizată simultan pe toate serverele pe care jucați și, de acum înainte, va fi disponibilă tot timpul. Puteți îmbunătăți locomotiva în secțiunea carierei. Aceste îmbunătățiri sunt, de asemenea, permanente.

Cum obțineți locomotiva de carieră?

Locomotiva de carieră este deblocată automat la nivelul 2 al carierei. Veți găsi în carieră o subpagină specială pentru ea.

Cum puteți îmbunătăți locomotiva?

Punctele voastre de carieră sunt schimbate în puncte de tehnologie de aceeași valoare, pe care le puteți investi ulterior în locomotiva de carieră. Îmbunătățirile sunt disponibile pentru viteză, accelerație, forță de tracțiune și fiabilitate. De asemenea, puteți debloca abilitatea de a transporta mărfurile epocilor ulterioare.

Locomotiva de carieră poate fi utilizată oriunde?

Odată cu lansarea acesteia, locomotiva de carieră poate fi utilizată imediat în scenariile Steam over Europe și Clasic. Deoarece scenariul SUA nu este în prezent compatibil cu această schimbare, vom continua să lucrăm la dezvoltarea acestuia și vom introduce acolo locomotiva de carieră mai târziu. DE-101 Golden Gate și US-102 Grand Central reprezintă excepția aici, deoarece au adoptat deja tehnologia serverelor Steam over Europe. Pe aceste servere, locomotiva de carieră va fi disponibilă la lansare.

Vă dorim distracție plăcută cu noua realizare!
Echipa Rail Nation