Selectează caracteristica ta preferată

Dragi jucători,

Vă mulțumim pentru nenumăratele sugestii primite! Am analizat toate ideile și am adăugat destul de multe la lista noastră. Unele dintre ideile voastre existau deja sub formă de concept pe biroul designerului nostru de joc.

În final, am selectat 5 idei favorite, pe care le puteți vota acum! Alegeți caracteristica preferată pe care echipa Rail Nation să o dezvolte pentru voi în următoarele săptămâni! Sondajul este deschis până pe 25.05.2018.

1. Beneficii ale seriilor de producție

Fiecare serie de producție va avea un avantaj mic, individual, într-una dintre cele patru categorii – viteză, accelerație, fiabilitate și forță de tracțiune (forța de tracțiune numai în ultimele epoci, altfel avantajul ar fi prea mare). În timp ce o serie de producție ar avea o viteză maximă cu 3 km / h mai mare, o altă serie poate avea o fiabilitate îmbunătățită cu 5% sau un punct adițional în accelerație. Acest lucru înseamnă că trecerea de la o serie de producție la alta vă poate ajuta să câștigați o competiție sau să vă măriți câștigul.

Mulțumim lui: Letnab

2. Competiția asociațiilor

O dată pe săptămână, asociațiile apropiate în clasament ar concura una împotriva celeilalte într-o competiție. Asociația care generează cel mai mare profit în decurs de o oră ar câștiga competiția și ar primi premiul principal. Asociațiile cu rang inferior ar primi premii mai mici, pe baza clasamentului lor.
Premiile pot include reduceri ale timpului de așteptare sau locomotive mai rapide pentru toți membrii asociației timp de o zi.

Mulțumim lui: Hub3rt

3. Widget pentru obiectiv turistic (numai în scenariul Steam over Europe)

Ar putea exista un widget asemănător celui pentru orașe. Acesta ar permite jucătorilor să vadă progresul tuturor obiectivelor conectate și să le acceseze direct de pe ecran sau să le centreze pe hartă. Investițiile, pasagerii și cele mai solicitate două-trei bunuri (inclusiv poziția jucătorului) ar fi afișate întotdeauna.

Mulțumim lui: Uvir

4. Transportul de pasageri cu locomotiva de carieră

Ar putea fi cercetată o îmbunătățire a locomotivei de carieră, care să îi permită și transportul pasagerilor. Îmbunătățirea ar urma după bunurile epocii a șasea și ar costa 3.000 puncte de tehnologie. Forța de tracțiune ar reprezenta forța de tracțiune a vagoanelor x 10.

Mulțumim lui: Torsten Brehmer

5. Laborator – funcție separată

La modernizarea laboratorului, un jucător ar putea decide fie să sporească viteza de cercetare (de exemplu, un punct de cercetare la fiecare 70 de minute în loc de 75, pentru 1.000.000 dolari), fie să mărească limita punctelor de cercetare (de exemplu, 16 puncte în loc de 14, pentru 500.000 dolari). Prima opțiune este benefică pentru jucătorii care sunt adesea online, în timp ce a doua opțiune îi ajută pe acei jucători care se conectează doar o dată sau de două ori pe zi.

Mulțumim lui: Wunsiedl

Ideile care nu au intrat în top cinci nu vor dispărea pentru totdeauna! După o revizuire, multe dintre ele au fost adăugate la lista de idei a designerului nostru de joc Bruno.

Așteptăm cu nerăbdare voturile voastre!
Echipa Rail Nation