Rail Nation Masters – Iată câștigătorii!

Dragi jucători,

Jocul final de pe serverul Masters s-a încheiat și acesta este raportul nostru final. Știm că a fost o călătorie dificilă și serverul nu a putut oferi acea experiență de joc specială pe care ne-am fi dorit-o în Masters. Vom oferi mai multe informații în cele ce urmează. Dar mai întâi, este momentul să prezentăm câștigătorii noștri!

Petertown a fost primul oraș care a intrat în jocul final și a rămas în top pe întreaga durată a acestuia. Se pare că jucătorii nu au avut parte de odihnă nici noaptea. În special în a doua zi, aceștia au continuat să joace într-un ritm incredibil. Rocksdale s-a alăturat jocului final cu o jumătate de oră mai târziu și s-a axat inițial pe fabrica de cuarț. În acest moment, Petertown completase deja primul tip de marfă (cărbune) și se afla la jumătatea drumului cu cel de-al doilea (produse farmaceutice).

Ambele orașe au reușit să-și apere poziția de plecare până la sfârșit. Însă am văzut o luptă aprigă pentru locul al treilea. Uneori, cinci orașe diferite aveau aceeași cantitate de bunuri finalizate. După aproximativ 24 de ore, Oakhill a avansat în cele din urmă și a apărat locul al treilea până la final. Aceasta a fost o realizare cu adevărat uimitoare pentru un oraș care s-a alăturat jocului final de pe cel de-al nouălea loc.

GistWarGeneral este câștigătorul clasamentului individual, urmat de Nidayus și rompec. Toți trei au reușit, de asemenea, să-și apere pozițiile pe parcursul jocului final. Situația nu a fost la fel de stabilă pentru celelalte locuri din clasament. II Alex II, Антон Кидман, Coach CB și Dimka Diamond au reușit să intre în top 20 doar în timpul jocului final, asigurându-și astfel câte un premiu. Din păcate, acest lucru a însemnat că Canada 19, SwenMV, Mityxa și Sev01 au fost pe-aproape, dar nu au reușit să se claseze în top 20 la final.

Spre deosebire de clasamentul individual pentru jucători, topul asociațiilor a avut parte de câteva schimbări pe parcursul jocului final. ELPIDA™ și-a păstrat prima poziție. Пожарные Мульты a urcat de pe locul al treilea pe locul al doilea și, de asemenea, Karfagen™ a avansat cu un loc în clasament, determinând ca THE PLAYERS să rateze un loc în topul clasamentului pentru asociații.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Câteva cuvinte de încheiere…

Din nefericire, n-am reușit să transformăm Rail Nation Masters în evenimentul extraordinar pe care ni l-am dorit. Pe parcursul rundei de joc ne-am confruntat cu dificultăți tehnice, pe care, în ciuda mai multor măsuri luate și al unui echipament hardware mai complex decât în cazul altor servere de joc, nu am reușit să le corectăm și să oferim o desfășurare optimă a jocului.

Cele mai mari probleme au fost cauzate de supraîncărcarea serverelor. În Rail Nation Masters s-au înregistrat peste 17.000 de jucători din întreaga lume și mai mult de 10.000 de jucători au continuat să fie activi. Chiar dacă din când în când avem servere de joc cu un număr asemănător de înregistrări, activitatea este mult mai mică în asemenea cazuri. Activitatea foarte mare reprezintă factorul esențial aici.

Sistemul RTS (sistem în timp real) calculează în fundal toate acțiunile efectuate de jucători în timp real. Cu cât se efectuează mai multe acțiuni pe server, cu atât devine mai ridicat gradul de încărcare al sistemului. Pe serverul Masters am văzut în mod regulat între 900 și 1.100 de jucători online în același timp. În comparație, pe un server normal foarte activ acest număr este de aproximativ 400.

Acum trebuie să recunoaștem că RTS-ul nu a fost conceput pentru un număr atât de mare de jucători și pentru un nivel corespunzător de activitate.

Pe de o parte, suntem, desigur, încântați de faptul că am reușit să convingem pe mulți dintre voi să jucați în Rail Nation Masters. Dar, pe de altă parte, suntem foarte dezamăgiți să vedem că entuziasmul vostru a fost grav afectat de starea serverului în sine.

Din acest motiv, am decis să oferim următoarea compensație:

  • 25 de bilete loto pentru toți participanții Masters
  • În plus, toți jucătorii vor primi înapoi 25% din totalul Aurului pe care l-au cumpărat în timpul rundei de joc Masters

Biletele loto gratuite vă vor fi trimise prin e-mail, sub forma unui cod bonus. Codurile pot fi răscumpărate o singură dată. În curând, veți putea transfera Aurul pe un server la alegere, prin intermediul funcției de transfer Aur.

Vom trimite aceste e-mail-uri la data de 26.03.2018. Pentru a le primi, este important să fie activată caracteristica „buletin informativ” în setările de joc sau de carieră.

Aceasta a fost prima rundă Rail Nation Masters atât pentru voi, cât și pentru noi, și putem învăța multe de pe urma sa. Ne vom întâlni în zilele următoare și vom analiza în detaliu ultimele 1,5 luni, pentru a ne asigura că data viitoare vă vom putea oferi o experiență de joc mult mai bună. În orice caz, sperăm că jocul v-a plăcut și a fost o bucurie să vedem câți jucători au rămas activi până la final, în ciuda dificultăților!

Vă dorim călătorii în siguranță,
Echipa voastră Rail Nation